COACHING NA EEN MISKRAAM

Je bent een sterke vrouw, gewend om dingen zelf op te lossen. Maar nu lukt het je niet. Je zit in een pauzestand en twijfelt aan alles, vooral aan jezelf en de keuzes die je maakt. Je hoeft dit verlies niet alleen te verwerken!

Ja, ik wil gratis kennismaken

Liever eerst mijn tips ontvangen voor emotioneel herstel na een miskraam?

Vraag de folder 'Emotioneel herstel na een miskraam' aan.

Ervaar weer controle over jouw gevoel en gedachten

Na het doorlopen van mijn coachtraject met 5 waardevolle stappen, voel jij:

  • Vertrouwen in jezelf en je keuzes
  • Rust rondom het verlies
  • Energie in het hier & nu
  • Vertrouwen in de toekomst

Maak kennis met Cindy Kirkilis-Kramer

JIM JER SEY

JIM JER SEY

JIM JER SEY

Als verloskundige heb ik jarenlang vrouwen en mannen begeleid bij het verwelkomen van hun kind, maar ook bij het afscheid nemen. De impact van een miskraam realiseerde ik me pas echt toen ik dit zelf mee maakte. Mijn strategie van sterk zijn en alles uit het leven willen halen, resulteerde in futloosheid en onzekerheid. Het duurde een tijd voordat ik mijn miskraam aan dit resultaat koppelde… Sindsdien is mijn missie: zorgen dat er aandacht is voor de impact van miskramen (en ander verlies in de zwangerschap) en voorkomen dat vrouwen, en mannen, onnodig lang in een soort pauzestand belanden. 

Cindy Kirkilis-Kramer | Miskraamzorg coach

JIM JER SEY

“Cindy is een heel oprecht, geïnteresseerd en betrokken mens. Hierdoor kon ik me goed open stellen en voelde ik me veilig en serieus genomen. Ook is ze ervaringsdeskundig, wat een pre is, omdat er een gevoel van herkenning en erkenning is.”


Mai


JIM JERSEY

“Na het plotselinge verlies van ons dochtertje leefden wij vooral in een roes, waar verdriet en ongeloof overheersten. Via onze verloskundige kwamen wij bij Cindy terecht. Als coach heeft Cindy ons handvatten gegeven hoe hiermee om te gaan. We zullen met onze dochter verder leven, niet zoals we willen, maar wel zoals het kan. Zij hoort er voor ons altijd bij.” 


Dionne


JIM JERSEY

JI M JERSEY

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKING AAN

Je bent welkom, alleen of samen! 

Het verlies van een kindje in de zwangerschap is vaak een eenzame ervaring. De impact is vaak groter dan wordt gerealiseerd en geaccepteerd (door onszelf én onze omgeving). Ik help je om met het verlies een plek te geven in jouw leven, zoals het bij jou past. Zowel na een miskraam, een stilgeboorte of een afgebroken zwangerschap. Kort, of lang geleden. 

Liever eerst meer informatie over het verwerken van een miskraam? Vraag de folder 'Emotioneel herstel na een miskraam' aan.